Hytte i Fagerlia

Publisert: 03. mai 2023

Fagerlia

Jørn Arvid & Snefrid kjøpte prosjektert hytte av oss i Fagerlia. De har følgende å si; – Etter flere år i Åre var vi spent på hvordan det ble å få hytte i Fagerlia – Meråker. Nå er høst og vintersesongen over og vi har nytt området med fine sykkelturer, skiturer i oppkjørte skiløyper og ikke minst fine alpinbakker som alltid har vært flott preparert.

Etter fine dager ute har vi kost oss i ny hytte bygd av Visibo ved Casper, Rolf og Anders. Vår hytte er 1 av 6 med totalareal på 120 m2 på 3 plan. Meget godt håndverk koplet opp mot fine farger som passet oss godt. Skulle det være spørsmål om tekniske løsninger eller hjelp så er Visibo lett å spørre. De viser tydelig at etterservice også er viktig for å få fornøyde kunder. Vi nyter fritiden her i Fagerlia. Snefrid & Jørn A.