Avd. Entreprenør

DiBk_logo_rgb_stor
Rett_Mestermerke_2016

Historie

Vårt søsterselskap ble stiftet som Stjørdal Tømrerservice AS i år 2000. De første 10 driftsårene ble selskapet drevet som en liten entreprenør med diverse oppdrag innen tilbygg, rehabilitering og nybygg i Stjørdal med omegn. I 2011 ble vi tilknyttet Norgeshus-kjeden, som var et bevisst valg for fremtiden.

Å ha med seg kompetanse som ser estetikk, bygningstekniske detaljer og tilpasninger i sammenheng har vært viktig for oss som utførende entreprenør. Bransjen har vært (og er fortsatt) i en rykende utvikling. Som frittstående entreprenør ville det vært utfordrende å henge med.

Norgeshus sin styrke som husleverandør ligger i at de har samlet arkitekter og ingeniører under samme tak. Norgeshus sine tjenester er blant boligbransjens mest komplette, noe vi som forhandler drar god nytte av.

Det ble i 2021 gjennomført en om-organisering av vår selskapsstruktur, som resulterte i en fusjonering. Samtidig med dette ble firmanavnet endret til Norgeshus STS AS nettopp for å tydeliggjøre merkevaren Norgeshus.

Våre kunder er alt fra faste proff-kunder (utbyggere) vi har samarbeidet med i lang tid – til privatkunder som ønsker boligdrømmen oppfylt.

Vi er i dag 15 ansatte i Norgeshus STS AS. Administrasjonen består av Anders Teigen (daglig leder / prosjektering), Rolf Arne Kristoffersen (Økonomi / prosjektledelse) og Casper Arntzen (Salg og kundeoppfølging).

En viktig satsning for bedriften har alltid vært lærlinger. Dette har vært den beste veien å gå for langsiktig rekrutering, noe vi har høstet gode resultater på i 23 år.
Mange av de som i dag jobber som tømrere/byggeledere hos oss hadde sin lærlingetid & praksis i bedriften for mange år siden. I dag lærer de opp neste generasjon tømrere, og sånn fortsetter det.

I bedriften har vi også en egen HMS-ansvarlig som kontinuerlig følger opp at helse, miljø og sikkerhet blir prioritert og tatt seriøst ute på byggeplassene.

Ansatte
Års drift
Avdelinger
Stokkåsen J1, Mønsås med kunde

Fornøyde kunder i fokus

Her avbildet under "Mønsås" arrangert av vår kunde i Stokkåsen, hus J1.

Christer og Lisa fikk sitt nye hus oppført i 2020 levert av Norgeshus STS. Fin prosess hvor de i stor grad fikk gjøre mange tilpassinger underveis for å oppnå "drømmehuset" sitt.

Oppføring av nybygg

Med 23 års erfaring fra tømrerbransjen har vi vært innom de fleste typer byggeoppdrag. Fra vi ble Norgeshus-forhandler i 2011 har en enda større del av våre arbeidsoppdrag vært oppføring av nye boliger.

Her er et bilde fra tidlig fase på oppføring av enebolig type Flya, på Skatval.

Bilde 22.09.2022, 12 42 20