Minihus på Skatval

Publisert: 03. mai 2023

minihus

Ferry Smits som til vanlig jobber som “Head of Department Special Services Buildings” i bedriften Ramboll bistod vår sluttkunde i privat regi (vennetjeneste) under oppføring av minihuset på Skatval. Han har følgende å si om prosessen; –

“Vi har hatt en veldig fin prosess med Norgeshus STS AS helt fra vi først hadde tatt kontakt.
De har vært veldig proaktive underveis og kommet med mange gode innspill for å kunne skape et kostnadseffektivt prosjekt.

Bra oppfølging underveis i prosjektet og godt levert håndverk.!”

Vår sluttkunde Ruth Jorun sier følgende om prosessen;

“Jeg er veldig fornøyd med jobben Casper & Co har gjort. Snekkerarbeidet på huset er nydelig utført på beste måte. Oppfølgingen har vært enestående fra dag en, og jeg har blitt hørt og fått god info underveis i prosessen. Jeg kan derfor gi de beste anbefalinger, mvh RJ.”